Hockeyclub AH&BC

Hockeyclub AH&BC is de oudste hockeyclub van Nederland. Het clubhuis bevindt zich aan de Nieuwe Kalfjeslaan in het Amsterdamse Bos. De accommodatie beschikt over drie verschillende vergaderruimtes en twee bars.   

Glazen ruimte:         100 personen
Restaurant:               50 personen
Vergader ruimte 4:  10 personen

Reserveren
U kunt in de algemene agenda én de agenda voor hoofdsponoren van AH&BC kijken of de door u gewenste datum nog beschikbaar is.

Mocht de door u gewenste datum nog beschikbaar zijn in beide agenda’s kunt u uitsluitend per e-mail contact opnemen met AH&BC om de datum te reserveren. Graag met vermelding van gewenste tijden, ruimte en het aantal personen. Nadat de reservering definitief is mag u contact opnemen met Puur Produkties voor de gewenste opstelling, benodigdheden als beamer en flip-over en de gewenste catering. 

AH&BC
Contactpersoon: Famke Kamphorst
E-mailadres:        communicatie@ahbc.nl
Telefoon:              020 - 42 66 153
We ontvangen uw aanvragen uitsluitend per e-mail

Puur Produkties
Contactpersoon: Leonie Walburg
E-mailadres:        info@puurprodukties.nl
Telefoon:              020-6370188
We ontvangen uw aanvragen bij voorkeur per e-mail

Voorzieningen
In de glazen ruimte zijn een beamer en een groot scherm beschikbaar. In het restaurant kunnen een beamer en een groot scherm geplaatst worden en in vergaderruimte 4 hangt een tv scherm waarop u bijvoorbeeld uw presentatie af kunt laten spelen.

Cateringmogelijkheden
Hockeyclub AH&BC werkt samen met een vaste cateringpartner. U kunt uw wensen samen met hen bespreken.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden
Hockeyclub AH&BC ligt aan de nieuwe kalfjeslaan, op de grens van Amsterdam en Amstelveen en is zowel vanaf de A10 als de A9 goed bereikbaar. De bushalte op de hoek van de Kalfjeslaan en de Amstelveenseweg ligt ongeveer 5 min. lopen van de hockeyclub.

Er zijn gratis parkeerplekken in de buurt. Let er wel op dat er alleen geparkeerd mag worden in de daarvoor aangegeven vakken.

Hockeyclub AH&BC
Nieuwe Kalfjeslaan 19
1182 AA Amsterdam

Let op: vanaf 1 januari 2015 zal er per reservering € 50,00 reserverings- en servicekosten worden doorbelast. Daarnaast dienen annuleringen uiterlijk 3 werkdagen voor de bijeenkomst bekend gemaakt te worden bij de betreffende locatie. Bij een annulering binnen 3 werkdagen voor de bijeenkomst zal € 50,00 in rekening gebracht worden. Bij een no-show zal de gehele bestelling doorbelast worden.

In de glazen ruimte zijn een beamer en een groot scherm beschikbaar. In het restaurant kunnen een beamer en een groot scherm geplaatst worden en de vergaderruimte 4  hangt een tv scherm waarop u bijvoorbeeld uw presentatie af kunt laten spelen.