Hockeyclub Rotterdam

Hockeyclub Rotterdam is de op een na grootste hockeyclub van Nederland. Het clubhuis beschikt over drie verschillende vergaderruimtes met een capaciteit tot maximaal 500 personen (receptie). 

Vergaderruimte "de Kinderopvang"    50 personen
De Vide                                                     50 personen (vergaderopstelling)
                                                                   100 personen (theateropstelling met podium)
                                                                   120 personen (diner)
Het Clubhuis                                            200 tot 500 personen (receptie)

Reserveren
Contactpersoon: Karianne Lagendaal
E-mailadres:        info@hcrotterdam.com
Telefoon:              010 - 465 16 64

Voorzieningen
HC Rotterdam beschikt over een basispakket (professionele) audiovisuele middelen en WIFI. Deze kunnen naar uw wensen worden uitgebreid.

Cateringmogelijkheden 
In het clubhuis van HC Rotterdam bevindt zich een professionele horecakeuken met eigen chef. Specifieke wensen voor vergaderarrangementen, lunches, borrels en diners kunnen worden besproken.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden
HC Rotterdam bevindt zich op de Hazelaarweg in Rotterdam en is goed bereikbaar met de auto. De club beschikt over 300 parkeerplaatsen. Ook per openbaar vervoer is de het clubhuis goed bereikbaar, bus 35 stopt aan de Hazelaarweg. 

Hockeyclub Rotterdam
Hazelaarweg 2
3053 PM Rotterdam

Let op: vanaf 1 januari 2015 zal er per reservering € 50,00 reserverings- en servicekosten worden doorbelast. Daarnaast dienen annuleringen uiterlijk 3 werkdagen voor de bijeenkomst bekend gemaakt te worden bij de betreffende locatie. Bij een annulering binnen 3 werkdagen voor de bijeenkomst zal € 50,00 in rekening gebracht worden. Bij een no-show zal de gehele bestelling doorbelast worden.