Hockeyclub Pinoké

Het clubhuis beschikt over een ruime vergaderzaal (de Max Koops Corner) met uitzicht op het prachtige hoofdveld en terras. In theateropstelling kunt u hier terecht met ca. 60 personen. In vergaderopstelling is er capaciteit voor ca. 35 personen. De zaal beschikt over een eigen bar, dus een gezellig borrel of receptie behoort ook tot de mogelijkheden!

Theateropstelling:       60 personen
Vergaderopstelling:    35 personen

Reserveren
Contactpersoon: Frank Hegge
E-mailadres:        clubhuis@pinoke.nl
Telefoon:              020 - 645 60 68    
We ontvangen uw vergaderaanvragen bij voorkeur per e-mail omdat het clubhuis overdag niet altijd geopend is. 

Voorzieningen
Pinoké beschikt over een basispakket (professionele) audiovisuele middelen en WIFI. Deze kunnen naar uw wensen worden uitgebreid.

Cateringmogelijkheden
In het clubhuis van Pinoké bevindt zich een professionele horecakeuken mét eigen chef. Zo kunt u voor uw vergadering bijvoorbeeld kiezen uit een van de vergaderarrangementen of een uitgebreid lunchbuffet.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden
Pinoké ligt aan de Nieuwe Kalfjeslaan, op de grens van Amsterdam en Amstelveen en is zowel vanaf de A10 als de A9 goed bereikbaar. De riante parkeergelegenheid is gratis. Vlakbij stoppen diverse interlokale buslijnen en tramlijn 5 en sneltram 51 liggen op loopafstand.  

Hockeyclub Pinoké
Nieuwe Kalfjeslaan 23-25
1182 AA Amsterdam

Let op: vanaf 1 januari 2015 zal er per reservering € 50,00 reserverings- en servicekosten worden doorbelast. Daarnaast dienen annuleringen uiterlijk 3 werkdagen voor de bijeenkomst bekend gemaakt te worden bij de betreffende locatie. Bij een annulering binnen 3 werkdagen voor de bijeenkomst zal € 50,00 in rekening gebracht worden. Bij een no-show zal de gehele bestelling doorbelast worden.