Cricketclub VRA

Bij cricketclub VRA kunt u vergaderen met uitzicht op de graswicket. Het clubhuis beschikt over een ruime zaal waar u in theateropstelling met circa 50 personen terecht kunt. Organiseert u een borrel, dan heeft de ruimte capaciteit voor 100 personen. Om extra capaciteit te creëren is het tevens mogelijk om een tent over het terras te plaatsen. Voor kleinere bijeenkomsten kunt u gebruik maken van de sfeervolle bestuurskamer.

Bestuurskamer:           8 personen
Clubhuis:                      50 personen (theateropstelling / diner)
                                       100 personen (receptie)
Clubhuis en terras:    150 personen           

Reserveren
Contactpersoon: Paul Polak
E-mailadres:        mail@paulpolak.nl 
Telefoon               06 - 24 73 27 31

Voorzieningen
De bestuurskamer beschikt over een beamer en een groot scherm. In het clubhuis hangt een groot televisiescherm met alle benodigde aansluitingen.

Cateringmogelijkheden
Het clubhuis van VRA beschikt over een eigen keuken. Met de beheerder van het clubhuis kunt u uw wensen bespreken.  

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden
Cricketclub VRA ligt aan de nieuwe kalfjeslaan, op de grens van Amsterdam en Amstelveen en is zowel vanaf de A10 als de A9 goed bereikbaar. De riante parkeergelegenheid is gratis. Vlakbij stoppen diverse interlokale buslijnen. Ook tramlijn 5 en sneltram 51 stoppen op loopafstand.

Cricketclub VRA
Nieuwe kalfjeslaan 21 B
1182 AA Amsterdam

Let op: vanaf 1 januari 2015 zal er per reservering € 50,00 reserverings- en servicekosten worden doorbelast. Daarnaast dienen annuleringen uiterlijk 3 werkdagen voor de bijeenkomst bekend gemaakt te worden bij de betreffende locatie. Bij een annulering binnen 3 werkdagen voor de bijeenkomst zal € 50,00 in rekening gebracht worden. Bij een no-show zal de gehele bestelling doorbelast worden.